Motorer

Skal din motor repareres eller erstattes med en ny? Hos Sydthy Elektro tilbyder vi både salg og reparation af motorer til privat- og erhvervskunder. Vi reparerer alle slags motorer og udfører alt fra diagnosticering og fejlfinding til vedligehold og omvikling. Vi forhandler også et stort udvalg af forskellige kvalitetsmotorer. Har du en forespørgsel, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi gør alt for at yde den bedste service i branchen, og vi har døgnservice, så du altid kan få fat i os.

Gear

Vi har et bredt sortiment af gear af højeste kvalitet og har leveret løsninger inden for bl.a. landbrug og industri generelt. Vores produkter er driftsikre og langtidsholdbare, så du er sikret en god gearløsning. Vi er leveringsdygtige i de fleste typer gear og er eksperter inden for reparation og vedligehold af gearkasser.

Dykpumper

Køb din nye dykpumpe hos Sydthy Elektro. Vi har et stort udvalg af dykpumper til konkurrencedygtige priser. Vi udfører også reparation og vedligehold af din nuværende dykpumpe uanset fabrikanten. Kontakt os meget gerne for nærmere information om vores produkter og ydelser.

Ventilation

Et godt indeklima er vigtigt for dig og dine medarbejderes trivsel og helbred. Hos Sydthy Elektro tilbyder vi salg og service af ventilationsanlæg, så du er sikret en god luftkvalitet. Vi har erfaring med ventilationsløsninger for stort set alle brancher. Kontakt os og hør mere om, hvad vores eksperter kan tilbyde dig.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 97 95 30 55 eller send os en email på info@sydthyelektro.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

    Sydthy Elektro